Nu 2021 bijna aanbreekt, staat Sint Valentijn ook weer voor de deur.

Dit is zoals steeds een dag die volledig in het teken van de liefde staat.  Mekaar graag zien is in deze moeilijke tijden belangrijker dan ooit. Wie twijfelt daar nog aan?

Daarom willen we je hierbij een handje toesteken en organiseren we onze Valentijns Wafel- en Truffel verkoop.  Schenk mekaar wat overheerlijke truffels of deel een doos lekkere chocoladewafels.  “Sharing is caring”.

Onze club is zoals vele sportclubs zwaar getroffen door de impact van de corona-maatregels. De opbrengst van deze actie gaat dan ook volledig naar de werking van onze club .  

Wat hebben we jullie te bieden? Natuurlijk mag chocolade niet ontbreken. Maar we hebben ook aan de niet-chocolade-liefhebbers gedacht:

  • vanillewafels
  • frangipanes


Maar uiteraard ook veel chocolade:

  • chocoladewafels
  • witte chocoladetruffels
  • melkchocoladetruffels 

 

Dit jaar hebben we de organisatie van de verkoop volledig aangepast aan de geldende coronamaatregelen.

Vermits er geen deur-aan-deurverkoop mag plaatsvinden, trekken we volledig de digitale kaart.  Alle bestellingen worden via onze website ingegeven.  Zodoende moeten jullie niet de baan op voor een deur-aan-deurverkoop.  Deel massaal deze link naar ons invulformulier (of de verkorte link: http://bit.ly/FudoshinValentijn) en moedig je familie, vrienden en kennissen aan om hun bestelling online in te geven.  De besteller krijgt automatisch een bevestigingsmailtje en na overschrijving van het juiste bedrag op onze rekening is de bestelling bevestigd. Alle instructies staan in het bevestigingsmailtje.

Door bij de bestelling jouw naam te vermelden, kan je kans maken op de titel van “Beste Verkoper”.  En daar hangt uiteraard een beloning aan vast.  Zorg er daarom zeker voor dat je naam vermeld wordt!

Tot en met zaterdag 30 januari 2021 kunnen de bestellingen ingegeven worden.

De bestellingen kunnen vanaf maandag 8 februari 2021 tijdens de trainingen in onze dojo afgehaald worden.

Bedankt alvast voor jullie medewerking en deel massaal die chocolade en ander lekkers met mekaar.  

Met vriendelijke groeten

Het bestuur.

Link naar ons bestelformulier