Update ivm het coronavirus.
Ten gevolge van de coronacrisis hebben we sinds vrijdag 13 maart alle trainingen en andere activiteiten opgeschort.  Dat de impact verstrekkende gevolgen heeft, hebben we ondertussen allemaal al wel mogen ervaren. Zowel op privé als op professioneel vlak. Bizarre tijden met bizarre gebeurtenissen vereisen bizarre maatregelen.  

De gevolgen voor onze club:
  • het clubkampioenschap kan niet doorgaan; 
  • de examens voor graadverhoging op het eind van dit seizoen zullen waarschijnlijk niet doorgaan;
  • de BBQ op het eind van het seizoen is alvast verschoven naar 1 augustus 2020. Dat is uiteraard ook onder voorbehoud;
  • het lidgeld voor de periode van maart tot juni 2020 zal overgedragen worden naar het seizoen 2020-2021. Voor de verzekeringspremie kan het niet.  Maar we willen er aan herinneren dat onze verzekering ook dekking geeft tijdens andere sportactiviteiten buiten de judo;
  • mochten de overheidsmaatregelen het toelaten om in de loop van de zomervakantie terug judotrainingen te organiseren, zal er op vrijdagavond een gezamenlijke training georganiseerd worden voor alle groepen.  Maar dit is nu nog héél voorwaardelijk, concrete info volgt nog.

 

Wat kan je nog wel doen?
Heel de tijd geen judo doen of niet actief bezig zijn is geen optie.  Daarom stellen we het volgende voor: 
 
  • neem het judoprogramma bij de hand en herhaal je technieken.  Misschien kan je je familieleden als uke gebruiken.  Samen sporten is dubbel zo leuk. Maar hou het vooral veilig!
  • in navolging van judoclub Yama-Arashi van Bavikhove lijkt het ons een geweldig leuk idee om een judogi-gooi-ketting te maken.  Klik hier voor het youtube-fimpje van Yama-Arashi. 
  • Maak een kort filmpje waarbij je je judogivest toegegooid wordt. Toon kort één of twee judotechnieken en gooi je judogivest terug naar je cameraman. Stuur dit filmpje vóór 18 mei 2020 door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we maken er een leuke collage van.  We verwachten je flimpje!  Ook je bloopers! Judo is fun, toch?